FRIVILLIGE

nov 25, 2019

Hvert år har flere hundrede af dygtige, entusiastiske og arbejdsomme frivillige en helt afgørende rolle for, at SPOT kan køre professionelt og smertefrit. Samtidig er du som frivillig med til at skabe og sprede den gode stemning på hele festivalen, da du er en del af SPOTs ansigt udadtil i kontakten med gæsterne, musikerne og de andre frivillige.

Når du er frivillig, er udgangspunktet, at der arbejdes én dag (timeantallet, der skal arbejdes, afhænger af vagten), og så har du resten af festivalen fri til at høre musik og nyde den gode stemning.

Som frivillig bliver du en del af et kollektiv af engageret og uundværlig arbejdskraft, der virkeligt formår at få tingene til at lette – og som er med til at sætte spot på dansk og nordisk musik både indenlands og udenlands. Derudover får du en fuld SPOT-billet samt forplejning under din vagt.

Når du har fri, kan du indløse dine tildelte øl/vand billetter i vores flotte frivilliglounge: FriVilla. Mange af vores frivillige bliver bidt af det og vender tilbage år efter år, men vi kan altid bruge flere, så tilmeld dig gerne, hvis ovenstående lyder som noget for dig.