Catering

feb 15, 2020

TORSDAG, LØRDAG, SØNDAG.

Cateringholdet er en meget vigtig instans på enhver produktion. Det er essentielt, at alle musikere og samtlige frivillige får noget godt at spise, så de kan udføre deres opgaver på fuld mave.

Spisetiderne er som oftest det, folk virkelig ser frem til, og cateringområdet skal gerne være et sted, man har lyst til at komme igen og igen. Der vil være perioder med stort arbejdspres og tendens til lettere stress, men til gengæld vil der i perioder også være god tid til at tage sig en slapper med de andre fra cateringen. Vi vægter, at alle får en positiv oplevelse af et godt måltid i en glad atmosfære. Så har du lyst til at være en del af et større team af engagerede frivillige, som sammen deltager i produktion og servering af mad til en buffet med op mod 1200 kuverter til hvert måltid, er det her, vi har brug for dig.