Opbygning/nedtagning/oprydning

feb 15, 2020

MANDAG,TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG, SØNDAG.

Har du lyst til at nyde hele festivalen uden at skulle arbejde samtidig, og har du tid til at komme før selve festivalen starter, eller efter afslutningen af festivalen, så er muligheden her. Hvis du har mod på at finde din indre handyman frem, så kom og deltag i de hyggelige stunder med de andre fremmødte for sammen at bygge de fysiske rammer for festivalen op ved bl.a. at opsætte hegn, lys, strøm og alt, hvad der ellers hører til på festivalen.

Måske du har lyst til være med til at pille ovennævnte opstilling ned igen og føre festivalpladsen tilbage til den tilstand, vi modtog den i, da vi startede. Vi søger folk til disse opgaver, der ikke er bange for at smøge ærmerne op og måske få lidt sved på panden. Hvis du vil bearbejde din muskelmasse, er det her, du skal slå til.