Stagehand

feb 15, 2020

TORSDAG, FREDAG, LØRDAG.

Som stagehand vil din primære arbejdsopgave være at slæbe musikudstyr og andet grej frem og tilbage mellem A og B. Indimellem skal det gå stærkt. Det sker umiddelbart før, et band går på, og umiddelbart efter et band går af, men når først koncerten er i gang, går tjansen mere stille for sig med mulighed for indimellem at holde fri. Her skal du blot sørge for, at der hele tiden er kaffe på kanden og se til, at de folk, der ellers arbejder omkring scenen har, hvad de skal bruge.

Som stagehand kan du have en lille smule mere arbejdstid end andre frivillige, men til gengæld vil der være perioder i løbet af vagten, hvor du egentlig bare kan slappe af og nyde musikken, fordi der ikke er så meget at lave. Det vigtigste er faktisk, at du er stabil og kan tage fat, samt at du trives både i stressede og stille perioder. Typisk vil I arbejde 3-6 stykker sammen. Det er en fordel, hvis du selv er musiker og har kendskab til instrumenter og udstyr, men det er ikke et krav.