24 nye navne til SPOT

feb 20, 2020

Årets program udvides i dag med 24 nye artister og bands, som vi glæder os til at opleve på SPOT 2020.

Pophjerternes fest

Fra Norge kommer sangerinderne Amanda Tenfjord og Mia Berg, som er leveringsdygtige udi fintslebne popmelodier tilsat melankoli og idérige produktioner. Pophjerterne banker også hos Angående Mig, Ida Laurberg, Ydegirl og færøske Greta Svabo Bech, som præsenterer deres takes på personlig og skæv sangskrivning, der tryllebinder og forundrer.

Fra stjernefrø til velvoksne planter

Rangleklods alias Esben Andersen, FOOL, TÅRN, Jonah Blacksmith og Soleima (optræder i særopstilling med Live Strings) er etablerede navne i det danske musiklandskab, som også gæster SPOT. Bag soloprojektet Sunx finder du Morten Winther Nielsen, som var medlem af indiedarling-gruppen Treefight for Sunlight.

Få dit rock- og punkfix

Mangler du hårdtslående rock med folkeligt og emotionelt pondus i dit liv, så kommer Astronaut og Skinny Violet dig til undsætning. Punkfixet kan du få hos eksperimentelle Deadpan og københavnske Joyce, der indfanger vildskab med tekstmæssig dybde i deres univers. Golden Core (NO) er navnet på den unge metalduo, der dyrker musikkens mørke kræfter.

Urban i din turban

Bette, Hannes (SE) og Jesse Markin (FI) viser vejen for lyden af nutidens r’n’b, når de krydrer genren med jazzede elementer og soul. Goldie6is og JEREMYTROY er også nye, lovende kort inden for hiphop/rap, hvor dybe tekstuniverser og respektindgydende flows går hånd i hånd.

Derudover kan du fryde dig over, at soulede Calbys og genrehybriden Takykardias musik også vil være at finde til SPOT.

– – –

Foto: Mikkel Elming