Kunsten at afmontere det svære

feb 25, 2020

Hvordan har din yndlingsartist det egentlig? Har du nogensinde spurgt om det? 
Svaret vil i givet fald ofte være positivt – for facaden skal holdes!

Men hvad gemmer der sig i mørket af tunge tanker, når lyset bliver slukket? Hvordan håndterer man ensomhed, depression eller en anden ubalance, når man samtidig skal stå på scenen om ti minutter? Hvilken hjælp er der at hente? Hvordan reagerer resten af band, hvis man trækker sig – og hvordan håndterer branchefolkene rundt om en musiker, en pludselig opstået krise?

Der er igennem det sidste stykke tid været et større fokus på det mentale helbred i det danske musikliv, blandt andet i podcastserien ‘Kunsten at afmontere det svære’. Her fortæller blandt andet musikere, om de skyggesider af tilværelsen, som både kan være dragende og alt ødelæggende som en udøvende artist. Fortællingerne fokuserer på, hvad artisterne er gået igennem, og hvordan de er kommet videre, hvad enten de er gået igennem en depression, har mistet en ægtefælle eller lider af angst.

Panelet vil bestå af musikere, personer fra musikbranchen og fagfolk der vil tage pulsen på det mentale helbred i den danske musikscene og det vil blive modereret af Carsten Holm.

Lyt også til Podcast-serien her.

Sted;  SPOT+ – lørdag d. 2. maj: 13:00 – 14:00, lokale 3 – Radisson BLU

Præsenteret af Promus & SPOT+ i samarbejde med Carsten Holm og Trine Ulrich