Open Call: Meet The Music Publishers @ SPOT+ 2020

feb 25, 2020

Med det stigende fokus der er kommet på arbejdet med kreativ publishing og hele den nye generation af producere og sangskrivere, der pibler frem alle steder, vil vi derfor gerne introducere det næste skud på stammen af netværksaktiviteter under SPOT+, “Meet The Music Publishers”.

Kom og mød: Ole Dreyer/NMS Nordic Music Society, Anders Fredslund-Hansen/The Arrangement, Laurits Bejder Klausen & Kristoffer Winkler/The Bank, Marcus Faal/One Seven/disco:wax, Luisa Rolander & Christian Fløe Svenningsen/GL Music, Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Nicolas Blix/Mantik Music & Hide Kawada/UF Creators (JP) på årets SPOT+ – lørdag d. 2. maj.
“Open-call” til alle nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere. Mød din måske kommende publisher på SPOT+ når vi åbner op for ansøgningerne til “Meet The Music Publishers”- speed meeting fredag d. 28. februar.

“Meet The Music Publishers”: Lørdag 2. maj 10:00 – 11:00 | Room 11 – Radisson Blu

Målgruppe: Nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 53 89 20 19 eller på mail: info@promus.dk – og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vi åbner for ansøgningerne fredag 28. februar – og som sædvanlig er det med løbende ansøgning, så det er ”first come – first serve”.

Vigtigt!
Hver deltager får max. 9 min. med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band, sin musik og ønsker og forventninger så præcist, som muligt.

• Demo’er, projekter, bands m.v. skal ha’ et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et “no-show”-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Vi forbeholder os ret til at udvælge ansøgerne!

Send din ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv og hvad du arbejder med, erfaringer m.v., og send det til: info@promus.dk

OBS: Deltagelse i “Meet The Music Publishers” kræver adgang til SPOT+

Præsenteret af Promus i samarbejde med SPOT+, Musikforlæggerne og DPA – med støtte fra Koda Kultur

– – –

Photo credit: Line Svindt & Kristian Gade