Se med i premiere på musikerportræt fredag: Moonbee X Aarhus

apr 29, 2020

”MOONBEE X AARHUS” er titlen på en lille portrætfilm om Gry Colding Ebbesen (Moonbee), der skulle have spillet på SPOT i den kommende weekend sammen med sit band The Astronauts og strygekvartetten Who Killed Bambi.  Men nu kan man i stedet opleve premieren på filmen fredag kl. 17 via SPOTs kanaler (Facebook, Instagram – og her på sitet).

Filmen fortæller om Gry Colding Ebbesen og hendes inspirationer og arbejdsmetoder med  hjembyen Aarhus som kulisse. Claus Haagaard er producer, Jonas Norman er fotograf, mens filmen er produceret af SPOT og LAB2 som del af initiativet Music Legacy 2017*.

– – –
* Music Legacy 2017 er et projekt initieret af Aarhus Kommune i samarbejde med ROSA, Lydhavnen og PROMUS, med det formål at skabe flere nye typer arrangementer og samarbejder med musikken i fokus til gavn for musikmiljøet og borgerne i Aarhus.