Kom til Entrepreneurs-koncert fra SPOT – på lørdag kl. 20

apr 30, 2020

The Entrepreneurs skulle have spillet SPOT i denne weekend, men når corona-pandemien nu har sat en stopper for det, udsender gruppen til gengæld hele deres koncert fra sidste års SPOT, optaget i Musikhusets Store Sal. Det sker lørdag kl. 20. Sign dig op til koncerten HER.

The Entrepreneurs har haft HD-optagelsen liggende siden sidste år og har ventet på det rigtige tidspunkt til offentliggørelse, men i følge gruppen kom det øjeblik, da SPOT blev aflyst:

– As the news about the cancellation of SPOT Festival 2020 hit, we decided to premiere our live recording from last year at the time of the now cancelled SPOT Festival 2020 – A festival that is always filled to the brim with energetic bands og awesome music fans, oh how we miss it, skriver gruppen:

– So here it is, our show from Main Stage exactly one year ago. Incredible memories for us, thank you. Enjoy!  We will be watching the premiere together with you and we’ll be ready to answer any questions you might have. Remember to get a reminder – see you then!

The Entrepreneurs om det særlige forhold til SPOT
The Entrepreneurs har i det hele taget et særligt forhold til SPOT: Med udgangspunkt i sidste års koncert siger bandet: – Det var et af vores Aarhus/SPOT-højdepunkter:- For os er der 3 koncerter, der står som højdepunkter:
1) Den første koncert på Radar (2015, red.) som var fuldstændig pakket med kø udenfor .
2) Koncerten på SCC for enormt mange mennesker (2016, red.), hvor den visuelle del af vores show fik optimale betingelser – det var lidt som at blæse et punk-show op i stor størrelse.
3) Og så koncerten i Musikhusets Store Sal (2019, red.). Sidstnævnte var helt klart en milepæl for os, da den var med til at vise nye sider af vores musik og så i den flotteste sal for det bedste publikum. Det var fantastisk at opleve hvordan folk accepterede præmissen om en siddende The Entrepreneurs koncert, og så alligevel ikke helt, eftersom folk stod op og dansede og rockede med.

– For The Entrepreneurs har det været en utrolig betydningsfuld festival. Festivalen har været med os hele vejen og har givet os mulighed for at nå bredere ud med vores musik – særligt i udlandet – men i endnu højere grad har vi haft mulighed for at lege med hvor vores udtryk i forskellige settings og på forskellige scener, fra siddende koncerter til et maksimalistisk show i SCC med fuld knald på både lyd og det visuelle. Det er i øvrigt det SPOT gør bedst: giver plads til danske kunstnere, og finder den platform som kunstneren passer bedst til.

SPOT har også et særligt forhold til The Entrepreneurs.
SPOTs booker Jesper Thisgaard siger:
– The Entrepreneurs på SPOT har på mange måder været den klassiske rejse, hvor de startede med at bliver udvalgt at lyttejuryen i 2015, og hvor de fik gjort rigtig godt opmærksomme på sig selv det år, ved at spille 4 koncerter og selvfølgelig – ikke mindst, tror jeg – overraskede de fleste og blev “talk of the town” det år, med meget energiske liveshows, og en punket lyd som ikke var at finde på den danske scene på daværende tidspunkt. Men den opmærksomhed i ryggen var de tilbage året efter, hvor de var rykket ind i SCC med en ep i ryggem, og så til Store Sal med et album sidste år. På den måde har det være meget 1-2-3 trin op af stigen for hvert besøg.

Thisgaard fortsætter: – At valget faldt på Store Sal sidste år, var egentlig meget naturligt for os. Punkrock er måske ikke lige det mest oplagte til en siddende sal, men vi vil altid gerne have en god rockkoncert i Store Sal, og jeg var egentlig aldrig i tvivl om, at de kunne leverer den. The Entrepreneurs rummer også det storladne og det melodiske, som kan løfte oplevelsen til mere end en svedig moshpit i et mørk kælder venue.

– – –
Foto top fra SPOT 2019: Tricia Yourkevich