SPOT+ Extra sessions: Små men fine plastre på såret

maj 19, 2020

Klar til sidste SPOT+ Extra Session, denne gang med amerikanske Samuel Diaz, CBS – ansøg ASAP hvis du vil være med i aften.

I aften kommer programmet med SPOT+ Extra sessions til et punktum, når Samuel Diaz, CBS møder et dansk/internationalt hold musikbranchefolk, der gerne vil høre branchetips og kommentarer fra denne amerikanske Director of Music Supervision ved CBS Television Studios.

Der er i skrivende stund ganske få pladser ledige – hvis du er meget hurtig kan du stadig nå at melde dig (skriv NU til info@promus.dk) – for ellers har især de syv online-møder med internationale music supervisors været populære indslag i dette SPOT+ Extra program, som blev sat op, da selve SPOT festivalen jo blev aflyst.

– Jeg synes efterspørgslen har været god med fuldt hus til næsten alle seancer, og med god diskussion og spørgelyst, siger Promus’ Jesper Mardahl, der er tovholder for SPOT+-programmet – og altså også arrangør af disse SPOT+ Extra sessions.

– Meget vigtigt får deltagerne og oplægsholderne sat ansigt på hinanden og får måske udvekslet mailadresser ud over selve det faglige indhold, og det betyder, at man har et lille forspring, næste gang man har brug for at tage kontakt, siger Jesper Mardahl og fortæller at en af de ting, han især gerne vil arbejde videre med er, hvordan man kan sikre at netværksdannelsen i denne online-sammenhæng kan gøres endnu bedre.

– Selvfølgelig er det et lille plaster på såret i forhold til det oprindelige planlagte program, siger Jesper Mardahl i bevidstheden om at et online-seminar ikke er det samme som et fysisk, akkurat som en online-koncert heller ikke kan matche en normal af slagsen:

– Men nu har vi fået prøvet det praktiske format af, og det kan godt være, at vi kan bruge flere elementer af det fremadrettet, når vi har fundet ud af om platformen (Zoom, red.) er den rigtige at mødes på, og hvad den har af udbygningsmuligheder, mener Jesper Mardahl, og tænker, at der givetvis vil komme mange flere muligheder, forbedringer og udbydere i takt med mediets stigende popularitet.

De tilmeldte til seminarerne har både tiltrukket danske branchefolk, men der har hver gang også været en lille skare internationale kolleger fra bl.a. England og det øvrige Europa.

Samuel Diaz-seancen starter i aften kl. 18.30 og varer en time. Interesserede skal henvende sig ASAP til info@promus.dk.

Samuel Diaz. Director of Music Supervision, CBS Television Studios

An industry professional for over 20 years, Samuel works as in-house music supervisor for NCIS, Blue Bloods, Blood & Treasure, Carol’s Second Act, NCIS: New Orleans and the new series Tommy and Broke. Working on NCIS since its inception, the show remains the #1 drama in the United States.
Prior to CBS, he worked as in-house music supervisor at Paramount Television.
He has participated in many panels including the BPI/UKTI Trade Mission (Los Angeles), Breakout West (Whitehorse, Regina, Calgary, Winnipeg and Victoria), M For Montreal (Montreal) Sensoria Festival (Sheffield), Liverpool Sound City (Liverpool), the Atlantic Film Festival (Halifax), Vil Vil Vest (Bergen Norway), Iceland Airwaves (Reykjavik), Music & Media (Tampere Finland), NARIP (Los Angeles), Music BC (Vancouver), ASCAP Expo (Los Angeles), and All About Music (Nashville).

– – –
Screendump i top: SPOT+ Extra session sidste onsdag med music supervisoren Katy Gavillet, Executive Creative Director, Music at Fox Entertainment.