GAFFA og SPOT Festival sender live fra musikkens aarhusianske epicenter

maj 27, 2020

GAFFA, SPOT Festival og ROSA – Dansk Rock Samråd er gået sammen om en række online live-sessions med titlen ”Live fra VA15”. Første session sendes nu på torsdag 28. maj kl. 20.00, og byder på koncert med rocksensationen Rebecca Lou – den session følges op af koncerter med nye navne i hele juni måned. Flere artister vil blive offentliggjort løbende.

Rebecca Lou modtog sidste år de maksimale seks stjerner for sin debutkoncert på Roskilde Festival af GAFFAs anmelder. Gruppen spillede desuden til GAFFA Prisen i år side om side med blandt andre When Saints Go Machine, Joyce og Dizzy Mizz Lizzy.

Ideen med initiativet Live fra VA15 er flersidet: For rigtig mange musikere er væsentlig timing slået itu på grund af corona-krisens koncertforbud og restriktioner. Flere lempelser på området er allerede trådt i kraft, men der er stadig uoverskueligt lange udsigter til en såkaldt normalisering i koncertland.

Med ”Live fra VA15” ønsker vi at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i høj grad betydet, at kunstnerne har måttet forære deres musikalske ydelser væk online – for at vise fanen og opretholde et momentum. Vi håber at kunne rykke ved gratis-tilgangen, når vi gør det muligt at donere penge til de optrædende i løbet af deres showcase. Alle donationer er frivillige, men ekstremt værdifulde for de medvirkende musikere.

Vi filmer og sender direkte fra Vester Allé 15 i Aarhus, hvor både GAFFA, SPOT og ROSA har til huse sammen med en række andre aktører, der opererer i musikkens tjeneste – herunder Promus.

Koncerten starter kl. 20.00, har en varighed af omkring 20 minutter og der kan doneres direkte til artisten undervejs. Efter showet i morgen sendes der koncerter tirsdag og torsdag via GAFFAs Facebook og Instagram samt SPOTs Facebook i hele juni måned. Hold dig opdateret på gaffa.dk og spotfestival.dk samt  i arrangementet Facebook-event.