Ny dato for SPOT Metal: lørdag 5. september

maj 29, 2020

Med aflysningen af årets SPOT festival, røg det planlagte SPOT Metal-arrangement i første omgang med i købet –  men nu er der heldigvis fundet en erstatningsdato for denne aften med fokus på ny dansk hård rock og metal. Train i Aarhus lægger ramme til lørdag 5. september og ud over en udsolgt sal, vil der også være repræsentanter for den danske og internationale musikbranche for at snuse med.

Programmet er:

ALKYMIST
ALKYMISTS musik viser tilbage til både klassisk musik og 70’ernes progressive rock blandet med skæve soniske landskaber og tonstunge doom-riffs.

APHYXION
Det unge band har bevæget sig over mod metal-coregenren, men stadigvæk med dødsmetalens hårdtslående punch.

CABAL
CABAL er det brutale metalband, der får nakkemusklerne til at krampe. Inspiration fra såvel black og dødsmetal som djent og hardcore.

IVY CROWN
IVY CROWN er en melodisk metalcore-kvartet. Med en ekstraordinær vokal, stramme kompositioner og en tung lyd er alle del af formlen for deres særlige musikalske udtryk.

LIVLØS
LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal, der fusionerer melankoli med intensiteten og brutaliteten fra den amerikanske dødsmetal.

VOLA
Det københavnske metalband har en ukonventionel lyd, der kredser om alt fra progressiv rock og metal til kantet, melodisk pop, electronica og industrial.

DJ LEIFUR spiller før, mellem og bagefter de forskellige acts

Det er SPOT-Festival som i samarbejde med Music Export Denmark, Mono Goes Metal, Metal Royale og Train som står bag arrangementet.