Ericka Jane præsenterer nyt på “Live fra VA15”

jun 3, 2020

Det er en superaktuel Ericka Jane, som publikum i morgen kan opleve via ”Live fra VA15”. I den halve times showcase-optræden – der starter 19:30 – kommer man uden tvivl til at høre singlen ”Always The Same”, som blev udgivet så sent som fredag i sidste uge.

Det er første kapitel i en plan, der hen over sommeren kommer til at byde på endnu en single, ”Truth” inden ep’en ”Hard To Fake it” udkommer på juli’s allersidste dag. Materiale Ericka Jane har arbejdet i ni måneder for at gøre klar til affyring.

Og jo, corona-krisen har også haft indflydelse på Ericka’s planer – hele udgivelses-forløbet er blevet udskudt i over en måned – inklusive planlagte promotion-aktiviteter med Vice og Hugo Boss. Men nu er Ericka til gengæld klar til at lægge kraftigt til de 25 mio. streams hun foreløbig har opnået: ”Nu glæder jeg mig bare til at musikken kommer ud og får sit eget liv”, siger hun.

Med sig til ”Live fra VA15” bringer Ericka guitaristen Rasmus Søegren – det er også Rasmus, der har produceret numrene de nye singler og ep’en.