The Entrepreneurs: En periode, der også har ført godt med sig

jun 4, 2020

Udskudte ture og aflyste planer – men tiden under corona-krisen har ikke kun ført dårligt med sig. The Entrepreneus har nydt at kunne gøre tingene i præcis deres eget tempo – og der er også kommet en del ny musik ud af det. Som der måske åbnes op for i aften ved trio’ens “Live fra VA15”-session.

Som for de fleste andre har corona-krisen resulteret i ændrede planer for The Entrepreneurs både herhjemme og i udlandet: En Danmarksturné er udskudt til december, og en tysk tour – som ellers var del af en mere langsigtet plan – er indtil videre aflyst, selv om det dog bliver til to november-job syd for grænsen.

Ikke desto mindre har de tre været ganske aktive i den mellemliggende periode. Singlen ”A Good Year to Go Across Country” blev udgivet i sidste uge, og gruppens bassist Anders Hvass fortæller at corona-perioden faktisk også har ført noget godt med sig:

– Det har givet tid til refleksion, og vi har egentlig også sat pris på at kunne køre tingene i præcis vores eget tempo. Vi har faktisk spillet meget sammen, har følt en større frihed, og så kan vi også mærke på os selv, at det ikke koster at lave eksperimenter. Tværtimod.

Anders Hvass fortæller at det arbejde har resulteret i en masse nyt materiale gennem den senere tid. Om det resulterer i et nyt album vil han ikke gisne om nu, men de skal nok blive luftet nye sange i den kommende tid.

– Vi testede et nyt nummer af ved en session for nylig i Svendborg – det var sjovt for os og fungerede godt. Så måske præsenterer vi også et helt nyt nummer i aften, siger Anders Hvass om The Entrepreneurs koncert ved ”Live fra VA15”. Den starter 21:00 – sharp! Be there!!