LIVE FRA VA15: Oplev stortalentet Elisha i intime rammer 

jun 8, 2020

Tirsdag kan du opleve r&b-stortalentet Elisha, når vi igen sender live fra VA15.

Rebecca Lou, Ericka Jane og The Entrepreneurs har indtil videre været igennem Live fra VA15-møllen, og nu er turen kommet til den danske r&b-artist Elisha. Vi sender live fra det gule hus i Aarhus i morgen tirsdag 8. juni klokken 20.00.

Debutsinglen​ “All Night” blev ​P3’s Uundgåelige​, ep’en “Remedy” modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder og fik generelt en god medvind af de samlede anmelderkorps, ligesom Elishas optræden på ​SPOT Festival​ i 2019 blev udpeget af amerikanske ​KEXP​ som en af festivalens bedste.

Efter succesen brød han dog med sit pladeselskab, og det markerede en skillevej i den unge musikers karriere. Elisha fik dermed gjort det klart over for sig selv og andre, at han var færdig med at gøre det, der ikke føles rigtigt for ham selv. Derfor er senere udgivelser, inklusive “Richter”, som for nyligt havde premiere, udgivet på hans eget label The Dreamboy Pirates.

Siden 2017 har Elisha arbejdet hen mod et større gennembrud, som hans vokal og tilgang til pop og r&b uden tvivl kan bære – både nationalt og internationelt.

Husk gerne at bakke musikerne op undervejs!
Husk, du kan følge med i vores sendinger Live fra VA15, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay- eller PayPal-informationer, der står på skærmen. Husk at markere din donation med artistens navn.

Med ”Live fra VA15” ønsker vi nemlig at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i høj grad betydet, at kunstnerne har måttet forære deres musikalske ydelser væk online – for at vise fanen og opretholde et momentum. Vi håber at kunne rykke ved gratis-tilgangen, når vi gør det muligt at donere penge til de optrædende i løbet af deres showcase.

Følg koncerten via dette link.

Vi annoncerer snart flere navne til Live fra VA15, så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk.

Holdet bag Live fra VA15 er GAFFA, SPOT Festival og ROSA – Dansk Rock Samråd, som siger tak til Hi-Fi Klubben & PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.