Lockdown Live DJ Edition – se med på torsdag

jun 9, 2020

På torsdag inviteres der påny til virtuelle koncerter fra hjertet af Aarhus under titlen “Lockdown Live”. Denne gang står DJ SHAQ klar til at sparke gang i online-festen, der igen er arrangeret af Aarhus Volume og SPOT festivalen. 

Da koncertstederne stadig er lukkede på grund af forsamlingsforbud og smittefare, står Aarhus Volume og SPOT Festival derfor igen klar til at invitere til LOCKDOWN LIVE torsdag 11. juni klokken 19.30. 

Første LOCKDOWN LIVE med en lang række liveacts foregik i SPOT-weekenden lørdag 2. maj. Torsdagens udgave bliver i en dj-version, og arrangementet vil igen fungere som et digitalt udstillingsvindue for talentfulde artister, der står klar til at vise sig selv og musikken frem.   

I forhold til sidste LOCKDOWN-session bliver tv-studiet dog byttet ud med det danske sommervejr: Det bliver den øverste tagterrasse på den nyopførte Aarhus-bygning på Aarhus Ø, der kommer til at danne den ydre ramme for arrangementet. 

DJ SHAQ er en fremadstormende dj, som bevæger sig inden for disco- og housegenren og er velkendt fra den danske klubscene. Han vil spille en session på to og en halv time fra klokken 19.30 til 22.00 torsdag aften, og hele arrangementet kan bl.a. følges live på SPOTs Facebook. 

Læs mere om DJ SHAQ her:

DJ SHAQ:
Som DJ og producer er Shaq en af de mest synlige navne på den danske klubscene, hvor han har stået bag en række arrangementer på det elektroniske spillested Double Rainbow i Aarhus og senere arrangeret klubkonceptet, PULP, på Bakken i Kødbyen. 

Shaqs rytmiske stil af house og disco afspejler sig ikke kun i hans dj-sets, men også i hans egne produktioner. I foråret 2019 udgav Shaq sin debut-ep, “Midnight Scenes,” gennem sit eget label, Prom Night Records.