Torsdag kan du opleve Marshall Cecil og Undertekst, når vi sender live fra VA15 for fjerde gang

jun 10, 2020

Live fra VA15 har indtil videre præsenteret fire forskellige acts fra det gule hus i Aarhus. Nu er turen kommet til Marshall Cecil og Undertekst, der begge lægger vejen forbi den jyske hovedstad og vores setup i A-Lab, der er venligt udlånt af Promus til formålet.

Marshall Cecil udgav deres debutalbum Going Up / Going Down 12. marts i år, og GAFFAs anmelder kvitterede med fem flotte stjerner. Inden albummet blev førstesinglen fra selvsamme album ”Soliloquy (Wouldn’t Feel Alone)” udnævnt som P3’s Uundgåelige, og Marshall Cecil stod på nippet til det store gennembrud – lige inden corona lukkede verden ned. Nu får de muligheden for at levere deres eksistentialistiske, fængende og overraskende pop i Live fra VA15.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA VA15: Se Ericka Jane og The Entrepreneurs’ fantastiske livesessions

Hvis du hører P6 Beat, så har du stensikkert også hørt Undertekst med singlen “Skal vi tage til månen”, der var den 10. mest spillede på kanalen i 2019. De fire gutter kommer fra Aarhus, så de er på hjemmebane, når de gæster vores studie. Med kun 18 somre på bagen er vi hos Undertekst vidne til lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed. Den nye single “Hun kender alle fra Aarhus” er lige på trapperne og kan (måske) høres live for første gang torsdag.

Vi glæder os til at præsentere begge navne, der uden tvivl er lyden af den danske musikscenes fremtid. Husk, du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay eller PayPal-informationer, der står på skærmen.

Med ”Live fra VA15” ønsker nemlig vi at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i høj grad betydet, at kunstnerne har måttet forære deres musikalske ydelser væk online – for at vise fanen og opretholde et momentum. Vi håber at kunne rykke ved gratis-tilgangen, når vi gør det muligt at donere penge til de optrædende i løbet af deres showcase.

Tidsplan:
20:00 – Undertekst
21:30 – Marshall Cecil

“Live fra VA15” produceres af GAFFA, SPOT og ROSA. Vi annoncerer snart flere navne til Live fra VA15, så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk

Tak til Hi-Fi Klubben & PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.