mags før livesession: “Nu er jeg virkelig klar til at åbne op for mags-universet”

jun 15, 2020

mags har brugt corona-tiden til at finpudse ny musik og til at tage et personligt og musikalsk eftertjek på sig selv – oplev hende i morgen ved Live fra VA15. 

 

Corona-krisen har givet mags tid og mulighed for at udvikle sine kreative processer i arbejdet med nyt materiale. I fredags udkom mags’ nye single, “elephant in the room,” som er andet udspil fra hendes kommende debutalbum. I morgen står hun klar til Live fra VA15.

 Da de danske myndigheder lukkede ned for Danmark tilbage i midten af marts, sad mags i Stockholm og arbejdede på sit nye album, og som for så mange andre betød det ændrede planer: 

– Jeg sad jo i Sverige, da der tikkede en masse opkald og beskeder ind vedrørende nedlukningen, og om jeg så ikke kom hjem igen. Jeg var i fuld gang med min nye plade, så jeg skulle pludselig tage en hurtig beslutning om, hvad der var bedst for processen og mig selv. Det var en ret kaotisk tid.

Alt gik heldigvis smertefrit for den unge sangerinde, og selvom corona-tiden blandt andet har betydet en aflyst koncert på Northside, har hun brugt perioden konstruktivt og til at fordybe sig i sin debutplade, der udgives til efteråret:

– I starten var jeg selvfølgelig ærgerlig over hele situationen, da jeg havde glædet mig super meget til festivalsæsonen. Både til selv at spille og blive inspireret, men modsat har jeg så fået mulighed for at co-producere min egen plade. Det har givet mig en læring, som jeg ikke ville være foruden.

Hendes nye single, “elephant in the room,” udkom i fredags og handler om det usagte i en prekær situation – og er mest af alt et udtryk for de usikkerheder, der kan opstå i menneskelige relationer. Sangen falder samtidig godt ind i hendes dagbogsagtige sangskriverstil, der er kendetegnende for hele mags-universet:

– Hele Corona-perioden har givet mig tid og rum til at mærke efter på alle mulige forskellige punkter i mit liv. Både personligt og professionelt – og jeg er virkelig et godt sted. Nu er jeg i den grad klar til at åbne op for min musikalske verden” afslutter hun grinende. 

 

Live fra VA15-koncerten med mags kan opleves på SPOTs og GAFFAs Facebook tirsdag 19.30 ved at følge linket HER.