LIVE FRA VA15: Oplev Aksglæde og Ida Laurberg onsdag aften

jun 22, 2020

Aksglæde og Ida Laurberg gæster matriklen, når vi onsdag 24. juni byder på endnu en omgang Live fra VA15.

Vi går ind i den sidste uge med Live fra VA15 i denne omgang, og onsdag får vi fornemt besøg af henholdsvis den fantastiske sangskriver og performer Aksglæde samt Ida Laurberg, der er et nyt og særdeles lovende stjerneskud på den danske pophimmel.

Aksglæde, med det fulde navn Jacob Aksglæde, debuterede i 2016 med den selvbetitlede ep, hvor den fænomenale førstesingle “Fantomfølelser” fik sat skub i karrieren. Siden har ep-udgivelserne “Forbudte fortielser” fra 2017 og senest “Hvorfor kom du overhovedet fra 2019 cementeret Aksglæde som en af de mest lovende ordsmede og sangskrivere, vi har herhjemme. Sangskrivertalentet kombineret med lige dele charme og live-tække gør Aksglæde til sådan en artist, man bare gerne vil bede om mere af, når man først har fået en smagsprøve.

Ida Laurberg er et talent i sin reneste form. Hun har sangskriver-skills så det basker, hendes stemme er sprød, spændende og anderledes, og så er hun dumpet ned i vores bevidsthed med en ærlighed og en intimitet, der uden varsel kan få den mest kyniske sjæl til at blive lidt stakåndet. I 2016 skrev, indspillede og producerede hun selv singlen “Puppy Dog Eyes” fra sit teenageværelse, der i skrivende stund har knap 13 millioner streams alene på Spotify. Hun (gen)debuterede på den danske musikscene i 2019 med en række formidable singler, som du stensikkert kan høre mere til, når hun gæster os på onsdag. Tænk en Billie Eilish-vibe, men fra en selvstændig, original dansk artist.

Husk, du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay eller PayPal-informationer, der står på skærmen.

Kl. 19.30 – Aksglæde (Direkte link til streaming)

Kl. 21.00 – Ida Laurberg (Direkte link til streaming)

Live fra VA15 produceres af GAFFA, SPOT og ROSA. Vi annoncerer snart de sidste navne til finalen på Live fra VA15, der finder sted på torsdag 25. juni – så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk.
– – –
Tak til HiFi Klubben og PROMUS, der venligst har udlånt A-LAB til disposition til optagelserne.