Aksglæde: “Jeg er klar til at tage et nyt skridt i mit liv”

jun 23, 2020

Jacob Aksglæde har haft en kunstnerisk sprudlende tid under corona-lockdown med flere nyproducerede sange. Nu er han klar til at indlede et nyt kapitel i sin unge karriere. Glæd dig til, at han indtager Live fra VA15 onsdag aften.

Den unge kunstner, Aksglæde, har holdt den musikalske skrue i vandet og færdiggjort masse nyt materiale under pandemien:

– Jeg har som så mange andre haft meget mere tid til at skrive ny musik, så det har faktisk været en super dejlig tid på det kunstneriske plan, da min produktivitet har været meget høj.

Hans nye single, “Halvgud,” udkom i maj og handler mest af alt om at se sig selv vokse ud af ungdommens rækker og træde ind i voksenlivet med et større perspektiv, forståelse og en god portion ærefrygt. Sangen er samtidig en hyldest til Aksglædes egen far, der understreger hans meget personlige tekstunivers. Og nu mener han selv, at han er klar til at gå ind i en ny periode i sit liv:

– Halvgud handler om at se sine forældre med nye øjne og finde ud af, at de egentlig er ret menneskelige med normale problemer og handlinger. Det kan jo være en ret vild erkendelse at nå frem til, når man bliver lidt ældre.

Corona-tiden har samtidig givet den unge kunstner nye inspirationskilder, der ifølge ham selv har fået kreativiteten og sangskrivningen til at eksplodere. De kommende singles og album er snart klar til at blive rullet ud, men mest af alt glæder han sig til at komme tilbage på scenen:

– Jeg glæder mig virkelig til at give koncerter igen. Selv om der er længe til, kan jeg ikke vente til at spille på Vega til januar. Det er bare så dejligt og vigtigt at have noget at se frem til og arbejde hen imod – og især at være tæt med mine fans igen.

Han understreger samtidig, at det har været utroligt bekræftende at kunne mærke sin fanskare gennem de digitale platforme under lockdown, og det blot har givet ham endnu mere motivation til at komme ud at optræde igen. “Det har virkelig givet mig meget i udviklingen som både sangskriver og musiker. Nu vil jeg bare ud at spille igen,” slutter han muntert.

Aksglæde spiller onsdag aften klokken 19.30 til Live fra VA15. Følg linket HER.